Αρχική
21 Μαρτίου, 2020

Συγκεντρώνουμε χρήματα για την υποστήριξη των ατόμων που εργάζονται στο σεξ

Εικόνα για το άρθρο “Συγκεντρώνουμε χρήματα για την υποστήριξη των ατόμων που εργάζονται στο σεξ”

Η πανδημία COVID-19 έχει επιπτώσεις στις ζωές όλων μας. Τα άτομα που εργάζονται στο σεξ είναι καθημερινά αντιμέτωπα με την αβεβαιότητα και εκτεθειμένα σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Όπως και κάθε άλλο ελεύθερο επάγγελμα, δεν έχουν μισθό, άδειες ασθενείας και επιδόματα ανεργίας. Ωστόσο στη χώρα μας, αν και η εργασία στο σεξ είναι νόμιμη, οι εργαζόμενοι/ες δεν έχουν κανένα εργασιακό δικαίωμα και δεν μπορούν να εργαστούν σε συνθήκες καραντίνας, με αποτέλεσμα να μην έχουν χρήματα για στέγη, τροφή και ιατρική φροντίδα.

Το Red Umbrella Athens της Θετικής φωνής και οι εργαζόμενες στο σεξ, μας καλούν όλες και όλους να τους υποστηρίξουμε μέσω της δημιουργίας ενός ταμείου για την συγκέντρωση χρημάτων έτσι ώστε, να μην είναι αναγκασμένες/οι να εργαστούν σε τόσο επικίνδυνες συνθήκες, για τους ίδιους ,την οικογένεια τους, αλλά και για τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Με τη προσφορά σας,θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε στους ευάλωτους συνανθρώπους μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και να καλύψουμε βασικά έξοδα διαβίωσης. Στηριζόμαστε σε εσάς για να το πετύχουμε.

Το Crowdfunding ξεκινάει από σήμερα 21 Μαρτίου 2020 και θα διαρκέσει έως και τις 30 Απριλίου και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Κανένα ποσό δεν είναι μικρό.